Prestigieuze prijs voor Annemarie Wennekers

Annemarie Wennekers heeft zojuist de dissertatieprijs van de Associatie Sociaal Psychologische Onderzoekers (ASPO) gewonnen voor haar proefschrift “Embodiment of Prejudice: The Role of the Environment and Bodily States”. Zij verdedigde het proefschrift op 23 april 2013 aan de Radboud Universiteit Nijmegen. De commissie was van mening dat haar proefschrift zowel theoretisch als empirisch erg sterk en vernieuwend is. De dissertatieprijs wordt elk jaar uitgereikt tijdens het jaarlijkse congres van het ASPO, dat dit jaar plaatsvond aan de Universiteit Maastricht. Annemarie sloot het vandaag het congres af met een plenaire presentatie over haar proefschrift.Zie voor meer informatie over het proefschrift het persbericht van de Radboud Universiteit Nijmegen van 4 april 2013 deze link.