Hilde Voorveld heeft de “Jonge Haan” gewonnen

Het Genootschap voor Reclame reikte gisteren tijdens een diner met een vijftigtal prominenten uit het reclamevak in Yab Yum de jaarlijkse ‘Hanen’ uit. De ‘Hanen’ vormen sinds de jaren zeventig van de vorige eeuw de belangrijkste prijzen voor personen die zich verdienstelijk hebben gemaakt in het brede communicatievak.

Voor de Jonge Haan waren drie talenten tot en met dertig jaar genomineerd. Robert Uges, Hilde Voorveld en Ebele Wybenga werden door het GVR genoemd als talenten die elk op eigen wijze nieuwe impulsen aan de communicatie geven. Voorveld, Assistant Professor bij de Amsterdam School of Communication Research (ASCoR), onderdeel van de Universiteit van Amsterdam, ging er na een spannende strijd uiteindelijk met de Jonge Haan vandoor. De jury waardeert haar ambitie om wetenschap en praktijk met elkaar te verbinden. De Coqs d’Honneur waren voor Jack de Vries, Mary Hoogerbrugge en Ole Christern.

Voor meer informatie klik hier [PDF]